New Hibernia House, Winchester Walk, Southwark
role   planning and heritage consultant
client   Globe Business Media Group
architect   William Matthews Associates
GreerPritchard secured planning and listed building consent for a change of use from offices to A3 (restaurant) at ground floor level, and the erection of a part one-, part two-storey roof extension to accommodate a penthouse apartment in Southwark, London.
The site had a previous refusal for a traditional double mansard, but the client took the courageous decision to apply again, appointing GreerPritchard and William Matthews Associates.
The progressive design was supported by officers and agreed by the Planning Committee in November 2015.
outcome   planning permission granted, listed building consent
back to project list >
New Hibernia House, Southwark, London
image: William Matthews Associates
planning and urban design